Born in Antwerp opent Het Hoofdkwartier

BorninAntwerp

Agenda / Communication / News

BorninAntwerp

De stad Antwerpen organiseert en ondersteunt van 22 april tot 2 oktober 2016 creatieve initiatieven onder de titel Born in Antwerp. De plechtige opening vindt plaats op vrijdag 22 april 2016. Het Hoofdkwartier - zoals het heel toepasselijk heet - wordt vanaf dan de basis voor de creatieve hub Antwerpen.

Antwerpen profileert zich als één grote creatieve hub met internationale uitstraling. De stad telt veel reclamemakers, kunstenaars, designers, muzikanten, producers, architecten, modeontwerpers, softwareontwikkelaars e tutti quanti. In totaal telt ze zo maar liefst 9.000 creatieve ondernemingen.

De feestelijke VIP-opening van Het Hoofdkwartier start om 19u met een ontvangst en receptie. Om 20u opent schepen voor cultuur, economie, stads- en buurtonderhoud, patrimonium en erediensten Philip Heylen Het Hoofdkwartier. Om 20u20 volgt een presentatie van ‘the digitized city’ door Charles Landry. Om 20u45 is er tijd voor een receptie en een netwerkmoment. De opening sluit vanaf 21u30 af met een publieksfeest met live muziek en dj. Inschrijven kan nog tot 13 april via deze link.