Bowling & youAntwerp op hazenjacht in Knokke-Heist

Crea / News

KnokkeHeistIn november sloegen Bowling Brussels en youAntwerp de handen in elkaar om op een nieuwe manier de toeristische promotie van Knokke-Heist te verzorgen. Aan de hand van een reeks campagnes worden de vele facetten van de gemeente gepromoot zoals het strand en de zon, shoppen, luxe, gastronomie, kunst en cultuur, sport... Heel wat mensen komen slechts voor één of twee zaken naar Knokke-Heist, maar ontdekken door de campagnes dat de gemeente nog meer te bieden heeft.
KnokkeHeist
Om de bekende en minder bekende natuurplekken in Knokke-Heist te promoten organiseerde de gemeente tijdens het paasweekend op zaterdag 26 maart de eerste 'Hazenjacht'. Op verschillende groene plekjes werden 8 paashazen verstopt. Kinderen en ouders konden de hazen terugvinden via gps-coördinaten. Wie alle hazen vond, werd beloond met een chocolade paashaas. De 'Hazenjacht' is een kortere en eenvoudigere versie van de Knokke-Heist Geotour. Dat is de eerste officiële tour voor geocaching - schattenjagen via smartphone of gps - in België. Het event was succesvol en zorgde voor duizenden extra bezoekers in de gemeente.
KnokkeHeist
En Bowling Brussels en youAntwerp ontwikkelden een vervolg op de eindejaarcampagne. Na de 'Shopentopzondagen' bezingen Ronny Mosuse en Roel Vanderstukken (NL) en Olivier Massart en Benoit Mansion (FR)  in heuse 'rat pack'-stijl de natuur en de Hazenjacht in Knokke-Heist. Ook in Wallonië liep een aangepaste versie.
KnokkeHeistDeze lente en zomer gaat de campagne verder en worden er vijf nieuwe thema's in het licht gezet aan de hand van nieuwe advertenties, affiches, radiospots en veel meer: strand #strandredder, sport #zonneklopper, luxe #superdeluxe, kunst #ku(n)stliefhebber en gastronomie #zee(r)lekker.
KnokkeHeist