BOX32 krijgt nieuw logo en make-over

Pascale De Snijder

Communication / News

Pascale De SnijderCommunicatiebureau BOX32, gevestigd in Elewijt, gaat voor een nieuwe huisstijl en totaalaanpak. Pascale De Snijder staat al sinds 2008 aan het hoofd van het communicatiebureau: “Na acht jaar vond ik het tijd om te kiezen voor een nieuwe, strakkere huisstijl en een meer globale aanpak van de klant. We hebben BOX32 dus niet alleen bijgestuurd wat betreft de vorm, maar ook inhoudelijk.”

 

BOX32 NEW LOGO 2016 RGB klein

 

De website www.box32.be kreeg een make-over volgens het principe ‘Less is more’ en de kleuren zwart en wit spelen de hoofdrol. “We gaan steeds voor een no-nonsense-aanpak en dat straalt onze website vandaag meer uit. Sober maar doeltreffend. Ik probeer onze klanten dan ook vaak duidelijk te maken dat je een subtiele vormgeving minder snel beu bent dan veel kleurtjes en overbodige details. Bovendien is onze website nu ook mobielvriendelijk waardoor je hem gemakkelijk op je tablet of smartphone kan bekijken.”

BOX32 is een full-service communicatiebureau dat een totaalpakket van diensten aanbiedt, gaande van algemeen communicatieadvies, het bedenken van een huisstijl en merknaam, het ontwikkelen van campagnes en websites, het bepalen van een social media-aanpak tot het uitwerken van een winkelinrichting. “We gaan ons voortaan meer richten op een globale aanpak van de klant die de juiste brand identity wil bereiken. Omdat wij een bedrijf vanop afstand beschouwen en er minder persoonlijk bij betrokken zijn, hebben we een klare kijk en kunnen we op een rationelere manier beslissingen aanreiken.”

Om dit nog beter in de praktijk te brengen, lanceert BOX32 een reeks workshops genaamd ‘My Brand, My Company’ die in het najaar van start zullen gaan. “Elke ondernemer zal zich hiervoor kunnen inschrijven via onze website. Tijdens zo’n sessie overlopen we waar je allemaal aan dient te denken. Veel ondernemers runnen al jaren een bedrijf maar hebben nog nooit echt stilgestaan bij hun imago. Straalt je logo de juiste identiteit uit? Moet je website aangepast worden? Is er misschien een professionele fotoshoot nodig? Hoe kan je LinkedIn-profiel op een professionele manier worden ingevuld? We maken een soort stand van zaken op. Wat straalt mijn bedrijf vandaag uit? Vervolgens gaan we aan de hand van een concrete checklist na wat er beter kan. Kortom, we gaan nog meer inzetten op de juiste totale marketingstrategie.”