Brainmade Luxemburg ruimt plaats voor Brillant

Communication / Luxemburg / News

Op 1 april 2019 opende Brainmade Belgium een vestiging in Luxemburg: Brainmade Luxemburg zag het licht. Gedurende de eerste vier jaren maakte het bureau naam en trachtte het zich van de concurrentie te onderscheiden. Het bleef evolueren en slaagde er naar eigen zeggen in talloze klanten te overtuigen met relevante pitches, creatieve en gerichte oplossingen die vaak ook bijzonder onconventioneel zijn. 

Nu gaat het team echter nog een stapje verder: het koppelt zich los van Brainmade Belgium en gaat zelfstandig verder als Brillant.

Bij een nieuwe start horen natuurlijk ook een frisse naam, merkidentiteit en dito perspectieven... maar de teamgeest en de passie voor het vak zijn niet veranderd, klinkt het. "Dankzij onze creatives en specialisten op het vlak van geïntegreerde communicatie stellen we alles in het werk om ons nog beter te onderscheiden aan de hand van sterke visuals, impactvolle omnichannelcampagnes en verrassende ervaringen. Brillant wil uw bedrijf op-merk-elijk maken," klinkt het bij het bureau.

"We geloven in creativiteit, want ideeën geven zowel onszelf als onze cliënten een duidelijke voorsprong. Daarnaast geloven we in nabijheid, want dichtbij je doelpubliek staan, maakt onze ideeën relevanter en meer betekenisvol. Ook geloven we in technologie en innovaties die onze ideeën in concrete ervaringen kunnen veranderen. Verder geloven we in samenwerking, want de beste ideeën komen voort uit de beste partnerschappen. Kortom, we geloven in een bureau als het onze, dat bouwt aan merken, hen samenbrengt en hen doet schitteren. No guts, no glory," besluit Alexandra Kockelmann, oprichtster van Brillant, strateeg en creative director (in blauwe jeans op de foto).

Je vindt Brillant terug op Facebook, Linkedin en Instagram