BrainTower blijft groeien

BrainTower-Caroline Vervaeke

News

BrainTower-Caroline VervaekeAl enkele jaren op rij groeit BrainTower stevig in de wereld van sales & marketing consulting, interim- en projectmanagement. En de ambities houden niet op. Vanuit hun sterkte in de FMCG markt werden stappen gezet om ook in andere sectoren de bestaande en nieuwe diensten aan te bieden, zowel nationaal als internationaal. Om de groeiplannen te kunnen realiseren werden Caroline Vervaeke en Gerrit De Backer aangetrokken.

Caroline Vervaeke heeft een jarenlange ervaring in communicatiebureaus en in consultancy. Ze bouwde een uitgebreide expertise op in verschillende sectoren maar vooral in retail, media en healthcare. Zij legt zich vooral toe op strategische marketing, omnichannel communicatie, online communicatie, brand management en het organiseren en coachen van marketing en communicatie teams.

BrainTower-gerrit de backerGerrit De Backer heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en trade marketing van zowel merkartikelen als van private label en dat in zowel FMCG (Imperial Meat Products) , DIY (Eltra) als in telecom (Mobistar). Hij zal zijn passie voor klanten en producten vooral ten dienste stellen van KMO’s die ambitie hebben te professionaliseren en te groeien. Zij kunnen hiervoor terugvallen op de aanwezige expertise bij BrainTower met steun van de KMO Portefeuille. Verder zal hij ook helpen bij het servicen van klanten in DIY.

BrainTower is opgericht in 2000 door Jan De Lancker. De drie pijlers van het bedrijf zijn: consulting & adviesverstrekking, projectmanagement en interimmanagement.