Brand New Café: 5 finalisten, 5 inspirerende verhalen

Agenda / News

STIMA

De winnaar van de Belgium’s New Brand Award 2016 werd bekend gemaakt tijdens het STIMA Congres op 1 en 2 december in Brussels Expo. Het is Generous die met de trofee ging lopen. De gelijknamige Brusselse koekjesbakker bracht het merk in 2012 op de markt en produceert biologische en glutenvrije koekjes.

De vijf finalisten hebben allen een zeer mooi verhaal te vertellen. Voorbeelden waaruit iedereen kan leren, telkens vanuit een ander perspectief. Ontdek samen met collega marketeers deze vijf inspirerende verhalen tijdens het Brand New Café op donderdag 26 januari 2017 in The House To Be te Zellik. Marc Michils, juryvoorzitter en directeur van Kom Op Tegen Kanker zal het seminarie inleiden, waarna de vijf verhalen uitvoerig besproken zullen worden. Hieraan mag u zich verwachten:

  • Case Auvio: het digitale contentplatform van de Franstalige openbare omroep RTBF. Auvio werd in april van dit jaar gelanceerd en geeft toegang tot alle audiovisuele content van de RTBF.
  • Case Charlie: journalistiek online en printmagazine dat vorig jaar gelanceerd werd met de hulp van een crowdfundingcampagne.
  • Case Cornet: speciaalbier van de brouwerijgroep Palm Belgian
  • Craft Brewers, in 2014 op de markt gebracht.
  • Case Fïnley: een nieuwe ‘bruisende limonade’ die door Coca-Cola in ons land werd ontwikkeld en in 2014 op de markt werd gebracht. Finley richt zich op een volwassen publiek.
  • Case Generous: De gelijknamige Brusselse koekjesbakker bracht het merk in 2012 op de markt. Generous produceert biologische en glutenvrije koekjes.

Elke case wordt ingeleid door partner van Belgium’s Best Brand of the Year: De Tijd – L’Echo. Het seminarie start om 18u15. Inschrijven kan u via deze link.