Branded By Geronimo reist met Pairi Daiza de wereld rond

Crea / News

Tegen wil en dank wordt zowat de hele wereld geteisterd door het virus Covid-19. Het lijkt er trouwens op dat we ook het tweede deel van onze zomervakantie in eigen land zullen doorbrengen. Om Belgen alsnog inspiratie te geven om op wereldreis te gaan lanceert Branded By Geronimo samen met nieuwe partner Pairi Daiza een dromerige campagne.

Doorheen een campagne, bestaande uit verschillende lange en korte TV-en online commercials neemt Pairi Daiza de kijker mee op een reis rond de wereld… in één dag. Sinds haar totale makeover beschikt het park -dat opnieuw verkozen werd tot beste dierentuin van Europa- over niet minder dan 8 belevingswerelden. In elk van die werelden waant de bezoeker zich écht op een andere plek, omringd door fauna, flore en gebouwen die gemaakt werden van dezelfde materialen en door dezelfde architecten als in hun land van oorsprong. Het park herbergt 7000 verschillende diersoorten, waarvan er een heel pak te zien zijn in de campagne.

Jules Vernes record van 80 dagen was al even niet meer de referentie, maar met 1 dag biedt Pairi Daiza een heel aantrekkelijk tegenvoorstel voor een betoverende staycation. Neem je liever meer dan één dag verlof, dan kan je gebruik maken van vernieuwde hotelkamers, vrespreidt over de 5 continenten in het park. Daar overnacht je letterlijk en figuurlijk tussen tijgers, ijsberen, walrussen of wolven. In meer dan een betekenis van het woord een “beestige” trip dus.

Credits

Campagne:Reis rond de wereld

Client:Pairi Daiza

Client contact:Mathieu Goedefroy

Agency:Branded By Geronimo

Creative Director:Gertjan De Smet

Network Manager:Emanuel Vanderjeugd

Creative:Silke Beurms

Creative: Sara West

Copywriter:Silke Beurms

Creative Strategy:Branded by Geronimo

Film production company:Geronimo productions

Head of production:Dorien Matthys, Lien Schiltz

Producers:Lien Schiltz, Ruben De Rooij

Director:Jonas Baeckeland

DOP:Piet Deyaert

Drone Company:Kelly’s heroes

Video Editors:Kristof Van Den Eynde, Lotte De Troyer, Emilie Van Peer

Grading:Kene Illegems

Sound Studio:Soundwizard

Camera Company:The Movie Lot