BrandTales krijgt nieuwe structuur

persgroep advertising

Communication / News

persgroep advertisingBrandTales, de creatieve cel van de Persgroep Advertising, past haar structuur aan en zet volop in op content. Waarom? Eén: de vraag naar native campagnes stijgt. Twee: de ambitie om een pioniersrol te vervullen op het vlak van branded content is meer dan ooit aanwezig.

Om uit elke briefing de optimale nativecampagne te kunnen toveren nemen Hadewig Lateur en Liesbeth Van Cauwenbergh de rol van contentmanager op zich. Liesbeth Van Cauwenbergh maakt de overstap van Sanoma en brengt een jarenlange redactionele expertise in de wereld van contentmarketing met zich mee. De contentmanagers zorgen, in samenwerking met twee projectmanagers (Vanessa Permentier en Ellen De Decker), voor de uitwerking van elk native voorstel en een optimaal creatief eindresultaat.

De BrandTales managers (Lot Cruysbergs en Thijs Dely) blijven het aanspreekpunt voor de klant. Het team wordt vervolledigd door Tim Braeckman (digital & graphic communication manager) en Lindsay Slabbinck (licensing manager). Nora Vanderschrick, head of BrandTales: “We streven met BrandTales altijd naar het meest creatieve eindresultaat. Met deze nieuwe structuur zijn we gewapend voor de toekomst en kunnen we efficiënter te werk gaan. Zo verhogen we onze toegevoegde waarde voor de klant.”