Brandy tekent unieke sonic branding uit voor MNM

Crea / News

MNM, het jongerenmerk van de publieke omroep VRT, heeft een nieuwe batch jingles on air. “De reacties van DJ’s en luisteraars liegen er niet om: dit is opnieuw een heerlijk pakket,” zegt Bart De Raes, imaging director bij MNM.
Brandy produceerde een reeks nieuwe station ID's en vormgeving voor themaweken als Marathon Radio en eindejaar. Daarnaast kregen verschillende programma’s zoals Avondshow en de MNM 50 een eigen generiek waarvan de eerste werd ingespeeld door een klein symfonisch orkest.

Het is al de 7de aanvulling voor de Smack Trax-reeks. Samen met de directie van MNM tekende Brandy een duidelijke lijn uit voor de unieke sonic branding van het station. Bart De Raes, imaging director bij MNM: “Met vertrouwde recepten, maar ook met een serieuze dosis vernieuwing slaagt Brandy er perfect in om het evenwicht te vinden tussen een klassieke radiojingle en een moderne sound zoals je ze tegenwoordig hoort in de muziek. Een zot idee -we willen een programmatune die ingespeeld wordt door een live band- kan realiteit worden. En hoe!”

“Dit soort producties illustreert de veelzijdigheid van ons team,” zegt Tom Van der Biest, Brandy’s creatief directeur. “MNM weet ons elke keer uit te dagen. En het is bijzonder fijn als we opnieuw iets kunnen produceren dat een antwoord biedt op de uitdagingen van het digitale tijdperk en dat je nergens anders hoort.”

Beluister hier een aircheck.