Brave New World met Petra De Roos

Media / News

Wat zijn voor Petra De Roos, managing director van LDV United,  « must have » apps en wat zijn « nice to have » apps? En waarom?

De eerste must have app krijgt, denk ik, ook gelijk de prijs voor minst originele keuze, namelijk Waze. Ik ben heavy user & grote fan. Ik ben ook altijd bijna blij als ik als eerste een opstakel of wegomlegging heb kunnen aangeven. Aan te raden voor wie naar Antwerpen komt: een reeksje mobiliteitsapps. De Lijn, NMBS, Scooty, Bird & Velo voor alles wat niet met de auto moet, maar anders kan.”

“Ik reis graag en doe dat hoe langer hoe meer vanop een reeksje apps: booking.com (in een haat-liefde verhouding), AirBnB, Tripadvisor, Culturetrip,…  Voor planning & overzicht gebruiken we sinds vorig jaar Tripcase: een app waar je al je bevestigingen van verblijf, vluchten, activiteiten,… naartoe stuurt en die er een overzichtelijk & up to date overzicht van maakt. Zelfs vertragingingen van je vluchten weet de app als eerste. Superhandig, zeker op minder goed georganiseerde bestemmingen.”

Lees het volledige artikel in PUB Magazine.