Heeft u al een brand newsroom?

BS-PUB-Belga-newsroom

Agenda / Media / News

BS-PUB-Belga-newsroomOp 14 maart vindt de eerste Breakfast Session van dit jaar plaats, over newsrooms. Een "brand newsroom" heeft nog een aantal andere benamingen: mediacentrum, perspagina,... de lijst is lang. Eigenlijk hebben ze allemaal hetzelfde doel: een hub met inhoud en informatie beschikbaar stellen en uw berichtgeving vergemakkelijken. Maar hoe begint u daaraan? Tijdens deze Breakfast Session ontvangt u tips & tricks die u onmiddellijk kan toepassen. De sessie is tweetalig, afwisselend wordt er Nederlands en Frans gesproken. Hieronder leest u wat een newsroom eigenlijk is én waarom u er een dient te hebben.

Voor wie is deze Breakfast Session bedoeld, vraagt u? Voor marketingmanagers, (digital) marketeers, content/community managers, brand managers, media-, PR- en communicatieprofessionals,…

Terzijde: vanaf nu organiseren PUB en Belga News Agency een nieuwe reeks Breakfast Sessions: workshops die op een praktische manier ideëen aanreiken voor problemen uit alle domeinen van de media- en communicatiewereld.

Vertel het verhaal van uw merk

“Welk verhaal?” Nu raakt u misschien in paniek. Maar bekijk het op deze manier: elk merk is ergens begonnen, in de kelder van een appartementsgebouw of als een zijtak van een grotere merknaam. Hoe oud of groot uw bedrijf ook is, er zit altijd een verhaal achter. En een verhaal brengt een merk tot leven. Uw bedrijf is uniek en door het verhaal van uw merk te vertellen, zullen mensen beter begrijpen welke weg u op gaat en wat de toekomst in petto heeft, en kunnen ze uitmaken of zij er al dan niet deel van willen uitmaken. Een "brand newsroom" heeft ook een aantal andere benamingen: mediacentrum, perskamer... de lijst is lang. Maar eigenlijk hebben ze allemaal hetzelfde doel: een hub met inhoud en informatie beschikbaar stellen en de berichtgeving vergemakkelijken.

 

PRAKTISCH

Belga News Agency, Arduinkaai 29, 1000 Brussel

€295 (excl. 21% BTW) per sessie. Abonnees van PUB betalen uiteraard minder: €195 (excl. 21% BTW).

Neem contact met ons op voor meer informatie op +32 2 743 34 13 of schrijf in via Eventbrite. Het aantal plaatsen per Breakfast Session is beperkt.

Opgelet: bent u PUB-abonnee, dan ziet u, als u bent ingelogd, hieronder een link naar het inschrijvingsformulier voor PUB-abonnees. Dan betaalt u slechts 195 euro in plaats van 295 euro (prijzen exclusief BTW).

[membership level="0"][/membership]
[membership level="1,2,3,4,5,6,9,10,11,12"] [/membership]