Bridgeneers en GO! lanceren campagne met effect

Crea / News

In het GO! kan je als leerkracht en medewerker een indruk nalaten op je leerlingen. In de positieve zin dan. Om leerkrachten to-be hiervan te overtuigen, creëerde Bridgeneers in opdracht van GO! een sterke employer branding campagne.

Wat maakt dit onderwijsnet anders? In het GO! lesgeven, dat is de vrijheid om jezelf te kunnen zijn voor de klas. Want lesgeven op je eigen manier, dat laat een indruk na. Naast kennis kan een leerkracht ook waarden meegeven, zoals zelfvertrouwen, respect of engagement. Dat noemen ze bij Bridgeneers het GO!-effect.

Het bureau laat dit zien met zes sprekende campagnebeelden waarin je het effect van een leerkracht ziet. Zo is er het mevrouw Rossi-effect: leerlingen zelfvertrouwen geven, of het meester Lukas-effect: respect hebben voor iedereen. Je zal deze effecten kunnen bewonderen in treinstations, op de achterkant van verschillende bussen en op campussen.

Ook het GO!-netwerk wordt ingezet voor de verspreiding van deze campagne. Via een exclusieve online tool kunnen leerkrachten en scholen zelf een affiche of social post genereren, waarin ze hun eigen effect in de kijker zetten. Scholen kunnen de tekstkader personaliseren met namen van eigen personeel of de naam van hun school. Zo wordt de boodschap nog meer beleefd en op maat van elke school mee uitgedragen.

Daarnaast ging Bridgeneers spreken met enkele GO!-leerkrachten die vertellen over hun ervaringen in het onderwijs en het effect dat ze hebben op hun leerlingen. Deze verhalen worden als native artikels gepubliceerd op Student.be, Jobat, hln.be en Het Nieuwsblad Mobile. Ook online zal je niet aan deze campagne ontsnappen: het GO!-effect zal ook te zien zijn op sociale media en digitale banners.