Bright Square creëert eigen hotspot

Communication / News

Jonathan Tolleneer (l) & Kevin Gevers (r)

Jonathan Tolleneer (l) & Kevin Gevers (r)

Het marketing en branding agency Bright Square in Brasschaat werd recent door Google opgenomen in de lijst van veelbelovende bureaus. Google maakte deze beoordeling op basis van kwaliteit en groeipotentieel. Nauwelijks twee jaar na de start mogen vennoten Kevin Gevers en Jonathan Tolleneer deze gegeerde selectie al op zak steken. Dit valt samen met de recente verhuizing van Bright Square naar een nieuwe kantoorlocatie aan de Bredabaan 124 in Brasschaat-centrum.

De paden van het oprichtersduo kruisten elkaar nu ruim twee jaar geleden. Vrij snel besloten ze hun ervaring in marketing, webontwikkeling, grafisch ontwerp en fotografie te bundelen in de oprichting van Bright Square. Als marketing en branding agency kende het bedrijf meteen een flinke groei, met een constante uitbreiding tot gevolg. In 2017 werd het bestaande team uitgebreid met een bijkomend grafisch ontwerper en een 'brand ambassador'.

Bright Square was van bij de start gevestigd in Brasschaat. Maar door plaatsgebrek moest er uitgekeken worden naar een ruimer kantoor dat ook verdere groei in de toekomst mogelijk zou maken. Gevers en Tolleneer lieten hun oog vallen op een 270 m² grote nieuwbouw aan de Bredabaan 124 in het centrum van Brasschaat. Met zijn strakke en moderne inrichting beschikt Bright Square hier nu over een smaakvolle en aangename hotspot.Bright Square kl

“Als online-marketing bureau richt Bright Square zich zowel tot start-ups als grote ondernemingen. Of het nu gaat om een sterk logo, reclamecampagnes of een volledig nieuwe website, we staan in nauw contact met onze klanten en reiken verbeteringen aan telkens we hiertoe een kans zien,” benadrukt Jonathan Tolleneer. “Bright Square heeft zijn eigen marketeer, grafisch ontwerpers, programmeur, fotograaf en social media expert. Wij assisteren onze klanten van begin tot einde bij doeltreffende branding en marketingprocessen.”