Brouw je eigen PKP pint

MAES_PKP_PINT_01-02

Crea / News

MAES_PKP_PINT_01-02Kent ge dat? Ge staat op Pukkelpop. En uw keel is kurkdroog. Maar de muziek is keigoed, de mensen zijn kei-vriendelijk en in uw broekzak vindt ge nog één bonneke voor ne frisse, schuimende Maes. Bingo!” Maar in tijden waar alles geshared wordt, wil je uiteraard jouw kleine geluk ook delen met je vrienden. Alleen, je kan toch moeilijk al je vrienden laten meedrinken van jouw 25 cl vloeibaar Maes-genot? Probleem…!?

Dat dacht je maar. Want Pukkelpop zou Pukkelpop niet zijn en Maes zou Maes niet zijn als zij hiervoor geen geniaal plan bedacht hebben. Dit jaar kan iedereen van jouw pint drinken! Pukkelpop en trouwe partner Maes geven dit jaar de Pukkelpop-fans immers een actieve rol en nodigen vier gelukkigen uit om mee de PKP Pint te komen brouwen, onder de naam Drink Van Mijn Pint. Zo krijg jij de kans om zo’n 30.000 pinten mee te brouwen en heel de wei te laten meegenieten van jouw eigen PKP Pint.

“Na het enorme succes van de PKP Pint van vorig jaar, wilden we opnieuw iets doen voor het festival en de festivalgangers. Als brouwer van de lekkerste Europese pils is innovatie voor ons zeer belangrijk, en ook dit jaar wilden we deze uitdaging aan gaan. We hebben er bewust voor gekozen om de consument hier sterk bij te betrekken. Een hechte relatie met onze consument is bij Maes immers altijd ons startpunt, denk maar aan acties zoals “Vollenbak voor je vereniging”. We geloven dan ook dat we samen de beste Pukkelpop Pint kunnen brouwen,” aldus Jan Bosselaers, marketingdirecteur bij Alken-Maes.

Ook Chokri Mahassine is enthousiast over deze samenwerking: “Deze samenwerking past perfect bij ons eigen verhaal van betrokkenheid en experiment; twee pijlers die erg belangrijk zijn voor Pukkelpop. Dus Pukkelpoppers die hun eigen pintje kunnen brouwen; beter wordt het bijna niet.”

Vanaf vrijdag 10 juni kan iedereen deelnemen aan de Drink Van Mijn Pint-actie. Zo maak je kans om samen met drie andere personen de exclusieve PKP Pint 2016 te gaan brouwen. Als kers op de taart ontvang je ook combitickets voor jou en je vrienden om te gaan vieren op Pukkelpop. Deelnemen kan hier.

Deze limited edition zal uitsluitend geschonken worden tijdens het vier dagen durende festival en dit in het Pukkelpop Café en de Baraque Futur. Uiteraard kan je op het festivalterrein zelf nog volop genieten van een heerlijk verfrissende Maes.