Brussel krijgt tijdelijke Nespresso Ice Bar

Marketing / News

Schermafbeelding2018-05-24om14.48.31.144849Het Brusselse Flageyplein is hot! Of beter gezegd: chill. Op 22 en 23 juni poot Nespresso er namelijk een heuse Ice Bar neer. Op het lichtjes onderkoelde menu? Iced coffee natuurlijk. Terwijl je binnen even kan afkoelen bij -10 °C – ja, er zijn dekentjes voorzien – en een verfrissende iced coffee, hangt er op en rond de Ice Bar een zomerse beach sfeer. Inclusief loungezetels en strandcabine.
Grafisch ontwerper en illustratrice Salomé Gautier fungeert als curator van dienst voor de Nespresso Ice Bar. Salomé – een opkomend talent uit Namen – creëerde een fris en speels universum rond de Nespresso Iced Coffee in haar typische illustratieve stijl die flirt met art deco, maar toch een zekere urban feel behoudt. Het resultaat? Een Ice Bar met een uitgepuurde look & feel die finesse en een hedendaagse vibe combineert. Kortom, een cool staaltje grafisch design dat niet misstaat op het hippe Flageyplein.Nespresso Ice
Om het iced coffee plaatje te vervolledigen doet Nespresso ook een beroep op Hannah Van Ongevalle, bartender en mede-eigenaar van cocktailbar The Pharmacy (Knokke) én koffiefan. De auteur van ‘Come Take A Sip With Me’ ontwikkelde voor de gelegenheid enkele (non-)alcoholische recepten die in de Ice Bar op de kaart zullen pronken. Van Ongevalle is een ware cocktailconnaisseur en werkt wel vaker met Nespresso-koffie als één van de hoofdingrediënten in haar creaties. “Verrassend, vernieuwend en trendy. Nespresso is een hip cocktailingrediënt waar prachtige combinaties mee kunnen gemaakt worden zonder de eigenheid van hun merk en de kwaliteit van de koffie aan de kant te schuiven!”, aldus Hannah Van Ongevalle.