Brusselse nightlifescene organiseert benefietfestival voor Oekraïne

Communication / News

Wachten aan de zijlijn is niet langer een optie. Om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne, slaat de Brusselse festival- en clubscene de handen in elkaar voor een iconisch open-air event aan het Atomium, de meest symbolische plek van België. Paradise City, Hangar, Voodoo Village, Core, Listen, Fuse, C12, Mirano, Couleur Café, Rave Rebels, Nuits sonores & European Lab Brussels, La Cabane, Kiosk Radio, Brussels by Night Federation en vele anderen willen samen een verschil maken.

Aanstaande donderdag 10 maart zijn bezoekers welkom op de meest herkenbare locatie van België, het Atomium, voor een benefietactie in openlucht. Tussen 16.00 en 22.00 uur is iedereen die zich wil verzetten tegen de gruwelijke oorlog in Oekraïne uitgenodigd om te dansen voor het goede doel. De organisatie vraagt om vlaggen en spandoeken mee te brengen zodat iedereen zijn of haar boodschap duidelijk kan laten horen.

Tickets kosten €15, maar de organiserende partijen moedigen iedereen aan om meer te doneren als ze kunnen. Bezoekers kunnen genieten van DJ-sets van Belgische artiesten die de sfeer verzorgen. Van de ticketverkoop tot baropbrengsten, elke winst gaat rechtstreeks naar de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne via Underground4Ukraine. Deze organisatie staat in direct contact met lokale grassroots activistengroepen die essentiële hulp en steun bieden aan de meest kwetsbare mensen ter plaatse.

Dit evenement werd mogelijk gemaakt dankzij de hulp van: Stad Brussel, Laser System Europe, AB Inbev, Tatou Production, Rode Kruis België, Teamwork, Spooker Art, SPA, Eventication, Paylogic, VisitBrussels, iGuard Security, Rock The City en Van Poucke Rental.


U vindt dit nieuws interessant en bent nog niet ingeschreven op PUBNews en PUB on Saturday? Klik hier, scroll naar beneden en laat uw gegevens achter...

U heeft nog geen full acces-abonnement op PUB? Klik dan hier en doe wat nodig is...