Bruzz lanceert nieuw stadsmagazine

bruxelles

Media / News

Bruzz

Op woensdag 19 april lanceert Bruzz een gloednieuw magazine. Dat komt er precies een jaar na de start van het Brussels mediamerk. Bruzz is de opvolger van brusselnieuws.be, FM Brussel, tvbrussel, Agenda Magazine en Brussel Deze Week. Het merk profileert zich online, op radio, op televisie en in print als dé referentie voor Brussel.

Het nieuwe magazine gidst de lezer elke week door het kosmopolitische Brussel. "Met het beste uit het gigantische cultuuraanbod, een uitgebreide kalender, tips, adressen, interviews, meningen, inzichten, actua en stadsleven," zo luidt het. Aan de ene kant van het blad is er een handig, drietalig, UIT-magazine. Aan de andere kant verneemt de lezer alles over wat er gebeurt in de stad, in het Nederlands.

Klaus Van Isacker

Klaus Van Isacker

Bruzz richt zich tot iedereen die gebruik maakt van Brussel in een geniet krantenmagazine op halve berliner- formaat. Hoofdredacteur is Klaus Van Isacker. U vindt het magazine elke week (op 80 of meer pagina’s) op een van de 700 verdeelpunten in de hoofdstad, maar Bruzz wordt ook verdeeld via abonnementen (42.000). De totale oplage bedraagt 62.000 exemplaren.

Voor het nieuwe magazine gaat Bruzz in zee met  Eco Print Center. « Het handige halve berliner-formaat past perfect bij de You Are the City-gedachte van Bruzz als eigentijds en aantrekkelijk stadsmerk, » aldus Peter Wouters, commercieel manager van Eco Print Center.