Bruzz Select blikt vooruit op Brusselse cultuuragenda

Media / News

Bruzz Select, het cultuurlabel van Bruzz, breidt uit. Vanaf september verschijnt de Bruzz Select Cultuurspecial, met een uitgebreide vooruitblik op de Brusselse cultuuragenda, (bijna) elke maand.

Bruzz Select is het ‘cultuurlabel’ van Bruzz over alle Bruzz-media heen. Letterlijk de selectie van de Bruzz-redactie uit het Brusselse cultuuraanbod. Bruzz Select staat voor een schat aan cultuurtips op Bruzz radio, televisie, social media, online en magazine.

De Bruzz Select Cultuurspecial verschijnt voortaan negen keer per jaar, in het Nederlands, Frans en Engels, op een oplage van 45.000 exemplaren. Alle abonnees van Bruzz magazine krijgen de Bruzz Select gratis thuis geleverd, en de magazines zijn gratis verkrijgbaar op verschillende plaatsen in de stad.

In het Bruzz (week)magazine blijft cultuur een belangrijke pijler, met actualiteitsgebonden interviews, verhalen en een mooie selectie cultuurtips. Het eerste vernieuwde Bruzz Select Magazine verschijnt op 31 augustus en wordt gelanceerd met een brede reclamecampagne.