Bye bye stress, hallo One!

Crea / Media / News

VOO 2017 4P
VOO
lanceert deze herfst zijn « all-in » 4P-aanbod: One. En ook al komt dit aanbod wat later dan dat van de andere operatoren, het heeft alles om een stevige plek op de markt te veroveren. « Ons aanbod steunt op twee pijlers: eenvoud en generositeit, » zegt Jos Donvil, CEO van VOO. "Generositeit, omdat « One » heel compleet is op het vlak van televisie, internet en mobiel. En eenvoud: een uniek voordeel ten opzichte van onze concurrenten die vaak uitpakken met erg complexe 4P-aanbiedingen en ontelbare combinaties waar de gemiddelde consument kop noch staart aan krijgt." Nu stelt VOO één enkele keuze voor: "Een opvallend simpel en welgekomen alternatief in een tijd waar dingen steeds ingewikkelder worden."VOO 4P Air

Geen wonder dat Air uitgerekend deze eenvoud uitspeelt in de lanceringscampagne. Ten eerste in de televisiespots, waarin het bureau enkele heel actuele oorzaken van stress toont onder de vorm van « burn-outs ». Zoals de « Zweedse burn-out », het gevolg van de complexe manier waarop meubelen van een bekend merk moeten gemonteerd worden, de « paswoord burn-out», te wijten aan de de massa paswoorden die niemand nog kan onthouden, en de « taxi burn-out » van ouders die de activiteiten van hun kroost amper nog kunnen bijhouden… Ten slotte wordt de link gelegd met de moeilijkheid om te kiezen tussen de vele complexe 4P-aanbiedingen, maar gelukkig wordt die burn-out vermeden door de komst en de eenvoud van One. Tagline: « One, het all-in pack dat u het leven vergemakkelijkt. »

Deze lijn wordt doorgetrokken in affichage, radio, online, print en guerilla (met onder meer een leuke knipoog aan de voet van de Proximus towers). Als kers op de taart vermelden we ook de evenementiële abribussen die anti-stressballen verdelen : een welgekomen accessoire voor al wie nog niet « One » is.

https://www.youtube.com/watch?v=GKBr_84ONEM

Credits:Agency: AIRClient: VOO

ECD : Eric Hollander

Creative Directors: Dieter De Ridder, Joeri Van Den Broeck

Creation: Jean-Marc Wachsmann, Benoit Hilson, Ramin Afshar

Tv Prod : Tuyen Pham

Contacts:  Delphine Lenel, Nicolas De Preter, Aude Vanstalle, Alexandre Detournay

Account: Caroline Charles, Sandra Goffin, Laura Deheem

Strategy: Charlotte Keup

Film Production: Latcho Drom

Sound: Bleu Nuit.

Director: Tom Geens