Cadreon brengt Unity naar België

Cadreon

Innovation / Marketing / News

cadreon_color_RGB

Cadreon, de AdTech-afdeling van IPG Mediabrands, lanceert officieel Cadreon Unity in België. Actiegerichte data bezitten die afkomstig zijn van talrijke kanalen is voor merken de belangrijkste competitieve uitdaging geworden. De centralisering van data is de eerste, onmisbare stap voor wie er vanuit het oogpunt van de media-efficiëntie het beste uit wil puren. Cadreon Unity, een gepatenteerd en holistisch programmatic platform, centraliseert binnen één en dezelfde omgeving, voor rekening van merken, al de data van die merken, welke ook de gebruikte technologieën of analytics mogen zijn.

Dit platform verenigt het beste dat de wereld van ‘campaign management’, ‘tagging’ en natuurlijk ‘reporting’ tools te bieden heeft. Cadreon Unity is een hulp bij het nemen van een beslissing. Door in real time betrouwbare en gekende data te centraliseren en door ze in actiegerichte elementen om te zetten, biedt het platform de kans om de prestaties van de campagnes van een adverteerder over het geheel van de gedekte media te maximaliseren.

In België worden zowat 40 % van alle online media-aankopen via programmatic verricht en dat cijfer loopt gestaag op. Weldra zullen alle media met deze aankoopvorm te maken hebben en zal er een grotere nood aan transparantie mee gepaard gaan. Door samen te werken met partners als DBM, Turn, Tubemogul (Adobe), Adform of nog The Trade Desk, opteren wij voor een holistische aanpak, wat ons toelaat om met de besten onder hen te werken, alsook met de lokaal meest relevante inventarissen.

« De in Unity beschikbare features, zoals de automatisering, de visualisering van data en campagneprestaties, de integratie van de meeste aankoopplatforms (DSP) alsook van de viewability, targeting en brand safety partners, bieden ons de mogelijkheid om de marketingprestaties van merken significant te verhogen en tegelijk op hun nood aan transparantie in te gaan. Het valt te noteren dat in de komende maanden nieuwe integraties voorzien zijn, » verduidelijkt Stéphane Lucien, managing director van IPG Mediabrands Adtech.

In een markt waar het eigenaarschap van data ontoegankelijk kan lijken, wil Cadreon Unity ook een oplossing aandragen om alle klanten de kans te bieden om hun doelpublieken beter te doorgronden en hun planningstrategie op basis van unieke insights aan te scherpen.