CapeRock duikt in de verhalen Insight TV

Crea / Media / News

Sinds zijn lancering vier jaar geleden is zender Insight TV 4K (in België te bekijken via TéléSAT en TV Vlaanderen) in 45 landen beschikbaar en bereikt het dagelijks tientallen miljoenen mensen via de lineaire en digitale kanalen. Om ervoor te zorgen dat het merk meegroeit met de globale ontwikkeling heeft Insight TV samengewerkt met het Nederlandse media design bureau CapeRock om de visuele identiteit van het kanaal aan te scherpen.

De content van de zender wordt verspreid via meerdere platforms, waaronder lineaire TV-kanalen in UHD, een OTT- platform, digital kanalen en sociale media. Insight TV focust op motiverende verhalen van ambitieuze mensen die hun grenzen opzoeken. Die verhalen wil de zender uitademen met een nieuwe slogan, “Everyone has a story to tell. Dive in”, en een nieuwe visuele identiteit. De energieke toets zorgt in combinatie met verschillende lettertypes en texturen voor een verfrissend en speels karakter.

De rebranding omvat het herontwerp van het logo, de merkidentiteit, de zenderidentiteit en de muziek van de zender. Het nieuwe logo is bovendien al genomineerd voor een Promax Award in de categorie Channel Logo Design Across Multiple Media.