Capgemini verwelkomt drie nieuwe gezichten in België

News / People

Eva Champagne

Eva Champagne


Capgemini mag in België drie nieuwe vrouwelijke collega’s op executive niveau aankondigen. Dat zijn Eva Champagne bij Capgemini Invent en Izabella Molnar en Alexandra Vakalis bij Capgemini.
Eva Champagne gaat aan de slag als principal bij Capgemini Invent, de consulting tak van de Capgemini Groep. Daar zal ze zich toeleggen op de ontwikkeling van de business in de financiële sector. Ze haalde onder andere een executive master aan de Solvay Business School en is gespecialiseerd in customer excellence en customer focus transformation. Ze deed ervaring op met consulting projecten bij onder andere BNP Paribas Fortis, Axa en Fintro.
Izabella Molnar

Izabella Molnar


Izabella Molnar start als senior director financial services en gaat zich toeleggen op de verzekerinssector. Ze heeft diploma’s in marketing en IT en begon haar loopbaan als consultant bij Bank J. Van Breda, en daarna bij Econocom en CSC. Voor ze begon bij Capgemini was ze onder andere bij GFI verantwoordelijk voor de internationale roll-out van software paketten in de financiële sector.
Alexandra Vakalis

Alexandra Vakalis


Alexandra Vakalis wordt account executive voor de publieke sector en overheidsinstellingen. Vakalis behaalde een master in psychological sciences en een MBA aan de Louvain School of Management. Ze heeft een rijke carriere achter de rug in senior business development functies bij onder andere Proximus, Siemens en NRB. Ze zal bestaande accounts bij de overheid verder ontwikkelen en ook nieuwe business daar aanboren, om zo het aanbod aan digitale transformatie van Capgemini open te zetten voor de publieke sector in ons land.