Carole Lamarque en Duval Union Innovative Marketing weten hoe u influencers inzet

Agenda / Marketing / News

Meer en meer consumenten gaan af op de ervaringen en tips van influencers. Een vraag die veel bedrijven of organisaties zich stellen: “Hoe laat ik influencers die boodschap verspreiden die ik zou willen?” Wie zijn influencers? Waar kan je ze vinden? Wat kunnen ze voor jouw bedrijf betekenen?

Daarom organiseert het team van Carole Lamarque, CEO van Duval Union Innovative Marketing, gratis de “Unfair 20 minutes: Influencers, hoe zet ik ze wél in?”. In deze sessie wordt er een antwoord gegeven op bovenstaande vragen en wordt er ingezoomd op enkele key-elementen waarmee je succes boekt. Je neemt enkele hands-on tips & tricks mee om meteen mee aan de slag te gaan of op langere termijn in je plan op te nemen.

Een virtuele plaats reserveren kan hier:

Wie niet kan komen naar de Unfair 20 minutes, maar wel geïnteresseerd is in de inzichten van Duval Union Innovative Marketing kan ook een gratis online koffiegesprek boeken via: https://calendly.com/c/EAFRYJQKYIOME74D.

Het interview met Carole Lamarque over haar boek Zoonotic kan u nog steeds lezen in uw PUB Magazine nr5 van 2021. Hierzo!