Carrefour Belgium updatet directie

News

Arnaud de Lauzières

Arnaud de Lauzières

Carrefour Belgium kondigt aan dat Arnaud de Lauzières, voorheen exploitatiedirecteur Hypermarkten, een nieuwe transversale positie van directeur voor de evolutie van hun concepten zal opnemen. Zijn opdracht zal eruit bestaan de ontwikkeling van de winkelconcepten vorm te geven en te ondersteunen, met als prioriteit de Hypermarkten en de buurtwinkels.

Geoffroy Gersdorff, voorheen directeur Goederen, wordt benoemd tot exploitatiedirecteur Hypermarkten en volgt zo Arnaud de Lauzières op. Hij wordt op zijn beurt opgevolgd door David Kestermans, voorheen directeur Hypermarkten Regio Brussel, die zo toetreedt tot het Uitvoerend Comité van Carrefour Belgium.

« Ik bedank Arnaud de Lauzières voor de spectaculaire transformatie van de BU Hyper, en de geleverde inspanningen gedurende de voorbije 6 jaar, » zegt François-Melchior de Polignac, algemeen directeur van Carrefour Belgium. « Zijn langdurige leidinggevende en economische verantwoordelijkheid binnen de Hypermarkten, samen met zijn visie rond de ontwikkeling van nieuwe concepten, zoals de Hypermarkt van Bergen, geven hem een unieke geloofwaardigheid om met de BU’s hun toekomst verder uit te tekenen. Ik wil ook graag Geoffroy Gersdorff bedanken voor de kwaliteit van  de realisaties binnen de teams Goederen, en voor zijn engagement in de ontwikkeling van de digitale projecten binnen de organisatie. Ten slotte wens ik David Kestermans veel succes toe in zijn nieuwe functie »

Carrefour Belgium bevestigt met een herzien Uitvoerend Comité haar wil om de lievelingswinkel van de Belgen te worden. Deze wijzigingen staan symbool voor de continuïteit, maar ook voor de wendbaarheid in een steeds veranderende wereld. Deze wijzigingen zullen vanaf maandag 13 maart 2017 van kracht zijn.