Carrefour haalt lasersabel boven

Carrefour StarWars-Une

News

CarrefourStarWars
Carrefour wordt met zijn Hypermarkten zes weken lang exclusief partner voor de grote comeback van de mythische saga Star Wars. Van 30 september tot 9 november blazen alle Star Wars-fans verzamelen in de Hypermarkten Carrefour. Ze kunnen er elkaar bekampen met lasersabels, een Jedi-cape aantrekken, een foto laten nemen samen met een Storm Trooper en deelnemen aan een grote tombola met tientallen prijzen.
Tien jaar na de Revenge of the Sith en 30 jaar na episode VI (Return of the Jedi) zal de release op 16 december van de nieuwe prent Star Wars: The Force Awakens niet onopgemerkt voorbijgaan! Zes weken lang is Carrefour exclusief partner in ‘retail food’ voor wat ongetwijfeld dé filmgebeurtenis van het jaar wordt. Maar voor de nieuwe film op het witte doek verschijnt, staat het allemaal te gebeuren in de Hypermarkten Carrefour.
Van 30 september tot 9 november 2015 hangt er in de Hypermarkten Carrefour een echte Star Wars-sfeer. De winkels kregen een nieuwe look. In de gangen en op de kop van de winkelrekken houden de helden van Opus VII de wacht. Zes weken lang krijgen fans van de serie niet alleen ‘hypergalactische’ aanbiedingen maar ook en vooral een uitzonderlijk Star Wars-assortiment: poppetjes, dvd-koffers, stripverhalen, kleefalbums, gezelschapspellen, Lego-dozen, schoolartikelen, opbergdozen, accessoires (horloges, …).

En gedurende zes weken kun je met een tombola een fantastische 4-daagse reis voor 2 volwassenen en 2 kinderen winnen naar Londen met de Eurostar. Op het programma van dit keizerlijke verblijf: 4-sterrenhotel, ‘Sky at Night’ voorstelling in het planetarium, fotosessie met de helden van Star Wars bij Madame Tussauds en een bezoek aan de Shard Tower, het hoogste gebouw van Europa. Per aankoopschijf van € 35 krijg je een tombolabiljet en extra biljetten ontvang je bij aankoop van deelnemende producten. Tot 13 oktober kun je met de tombolabiljetten ook filmtickets winnen voor ‘Star Wars: The Force Awakens’. Ook fans die gewoon in België blijven, zullen dolenthousiast zijn. Op een vaste datum zal er aan 22 Hypermarkten Carrefour een hele dag lang een Star Wars-bus staan. In het eerste deel van de rondtrekkende bus zal men spelconsoles terugvindenIn het tweede gedeelte kunnen fans zich in een laserlabyrint uitleven.
Klanten kunnen zich daarnaast laten fotograferen met een lasersabel in de hand, gehuld in een Jedi-cape en poseren naast een van de filmpersonages. De foto wordt rechtstreeks naar de Facebook-pagina van de Hypermarkten Carrefour gestuurd (https://www.facebook.com/CarrefourHypermarktenBE) waar ze hem via de gratis wifi in alle Hypermarkten Carrefour kunnen ophalen en delen.