Castaar Foundation helpt zorgboerderij 't Snoezelhof vooruit

Communication / News

Voor haar x-mas editie eind vorig jaar zette Castaar Foundation de schouders opnieuw onder een warm project. Dit keer gingen de opbrengsten integraal naar ’t Snoezelhof vzw in Sint-Pieter-Leeuw. Castaar Foundation is een initiatief van reclamebureau Castaar. Met warme projecten en initiatieven wil het de wereld mooier maken.

Tijdens de kerstperiode was het voor Castaar Foundation opnieuw tijd om in actie te schieten en geld in te zamelen voor een nieuw, warm project. Deze keer pakte de stichting niet enkel uit met de “classic” Castaar-goodies zoals hoodies, joggingbroeken en drinkflessen, maar ook met de allereerste Castaar-gin.

Met de verkoop van de Castaar-merchandising wist Castaar Foundation een mooi bedrag van maar liefst €1.590,03 in te zamelen. Hiermee wilden ze ’t Snoezelhof vzw in Sint-Pieters-Leeuw een handje helpen. ’t Snoezelhof is een zorgboerderij waar kinderen tussen 6 en 13 jaar met autisme en/of een licht verstandelijke beperking terechtkunnen. Ze komen er niet enkel in contact met dieren maar ook met de moestuin en andere activiteiten zoals knutselen en koken.

Met de opbrengsten zal ’t Snoezelhof hun zogenoemde “Snoezelruimte” verder omtoveren tot een warme plek waar de kinderen even tot rust kunnen komen en waar iedereen gezellig kan samenkomen. Zo gaan ze de ruimte isoleren, een valse wand plaatsen, een kitchenette installeren zodat ze heel wat lekkers kunnen maken én de plek aankleden met leuk snoezelmateriaal.