CASTAAR FOUNDATION EN KOMONO SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR

Crea / News

Zomerse temperaturen vragen om zomerse outfits, en daarvoor moet je deze keer bij Castaar Foundation zijn. De stichting, een initiatief van reclamebureau Castaar uit Gooik, lanceert haar allereerste zomercollectie met stijlvolle vissershoedjes, ongeziene zonnebrillen en comfortabele t-shirts en shorts. De opbrengsten gaan integraal naar De Okkernoot vzw in Galmaarden.

Tijdens de kerstperiode maakte Castaar Foundation je al warm voor Castaar-goodies zoals hoodies, joggingbroeken en drinkflessen, maar nu is het bureau helemaal klaar voor een zwoele zomer. De allereerste zomercollectie, bestaande uit vissershoedjes, t-shirts en shorts voor jong en oud. Maar dat is nog niet alles: Castaar sloeg de handen in elkaar met het Antwerpse brillen- en horlogemerk Komono. Samen kwamen ze op de proppen met een primeur: hedendaagse zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. 

De opbrengsten van de verkoop van de nieuwe collectie zal Castaar Foundation aan een goed doel schenken - deze keer koos de stichting voor De Okkernoot vzw in Galmaarden, een erkende en vergunde zorgaanbieder die kinderen en volwassenen met (een vermoeden van) een beperking ondersteunt. Zo is De Okkernoot gespecialiseerd in het kwalitatief begeleiden van personen met een autismespectrumstoornis en/of verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen. Een topinitiatief dat Castaar Foundation naar eigen zeggen dus maar al te graag wil steunen.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Check dan snel de allereerste zomercollectie op
www.castaarfoundation.com.