Castaar verkoopt merchandise voor goede doel

Communication / News

Wie in de ruime regio van het Pajottenland op zoek ging naar grafisch design of reclame heeft ongetwijfeld al van Castaar gehoord. Het succesvolle reclamebureau uit Kester (Gooik) blijft steeds groeien, ook op vlak van naambekendheid. Castaar werkte al voor heel wat bedrijven en organisaties in de regio, en daarom wil het bedrijf nu iets teruggeven. Daarom werd de Castaar Foundation opgericht. Met de verkoop van eigen merchandise zoals totebags, caps, shirts, sweaters,… wil Castaar geld inzamelen dat rechtstreeks terugvloeit naar goede doelen en initiatieven in de streek. “Bij Castaar maken we mooie dingen. Da’s onze manier van de wereld wat schoner te maken. Maar schoonheid is veel meer dan creatieve concepten, ontwerpen en prints. Schoonheid betekent ook iets teruggeven aan onze omgeving," zegt oprichter Christophe Dedoncker. “Wij willen de wereld mooier maken. Niet alleen met reclame, maar ook met warme projecten en initiatieven. Daarom riepen we Castaar Foundation in het leven. Want wij krijgen elke dag inspiratie en energie van de mensen. Dus geven we graag iets terug.”

Castaar Foundation brengt een divers aanbod aan merchandise op de markt. Vandaag zijn dat sweaters en shirts, in de toekomst kunnen dat andere leuke hebbedingen zijn. Telkens in een limited edition (max. 100 stuks), met een gepersonaliseerd randje. “We merken dat veel klanten al informeerden naar sweaters of andere kledingstukken van Castaar. Blijkbaar ligt ons merk wel goed in de markt. Daarom willen we dit nu ook meteen aan het goede doel koppelen. Alle winst van onze merch-verkoop gaat rechtstreeks naar initiatieven uit de omgeving die we zelf uitkiezen. Zo zijn we zeker dat het geld goed besteed wordt," aldus Christophe Dedoncker.

Op de foto: een deel van het Castaar-team. Wie zelf een eigen Castaar-product wil kopen om zo het goede doel te steunen, kan terecht op www.castaarfoundation.com