Catherine Castille heeft slimme ideeën

News / Sustainability

De vierde editie van Orbit by PUB komt eraan! Op 18, 19 en 20 oktober zijn er (digitale) rondetafelgesprekken met telkens drie sprekers, op donderdag 21 oktober is er het live networking event met diverse sprekers.

De sprekers stellen we u graag één na één voor. Vandaag is het de beurt aan Catherine Castille. Zij neemt deel aan het rondetafelgesprek op maandag 18 oktober. Catherine Castille is managing director van Bonka Circus, een doelgericht communicatiebureau dat werkt voor positieve changemakers in de profit en non-profit sector. Met strategisch slimme ideeën genereert Bonka Circus gedragsverandering om positieve verandering te versnellen. Catherine heeft een bewezen track record in media en communicatie in verschillende functies altijd met een focus op mensen en duurzaamheid.  Een stem die u dus moet horen!

Alle informatie over Orbit by PUB 2021 vindt u op de website van Orbit by PUB. PUB-abonnees nemen gratis deel aan de drie rondetafelgesprekken en voor een bescheiden bedrag neemt u deel aan het live event op 21 oktober. Voor niet-abonnees ligt er een mooie aanbieding klaar, zie hier!