Catherine Schadeck aan de slag bij Boondoggle CX

News / People

Boondoggle CX, de digital experience-afdeling van Boondoggle verwelkomt Catherine Schadeck als business director. Samen met Stijn Cox, CEO van Boondoggle, zal zij verantwoordelijk zijn om de CX-afdeling te laten groeien met meer integratie op bestaande klanten en meer directe CX-klanten. Daarvoor kan ze niet alleen terugvallen op het huidige CX-team maar ook op de knowhow en het enthousiasme van Franky Willekens, die eerder dit jaar bij Boondoggle begon als engagement strategy director, "digital native" creative director Sven Nijs en agency lead business director Anne-Lore Vestraets. Het doel van hun missie is om de geïntegreerde propositie van Boondoggle met volle kracht verder in de markt te zetten. ​

"Een witte raaf als Catherine vinden was zeker niet eenvoudig. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Catherine zich bij ons voegt met al haar ervaring in het ontwikkelen van Digital Experience-klanten en het coachen van CX-team," vertelt Stijn Cox.

Christian de la Villehuchet, global chief integration officer van de Havas Group en CEO van Havas in België, vult aan: "Ik ben erg blij met de komst van Catherine. Sinds Stijn in april werd benoemd tot CEO van Boondoggle zien we een mix van geweldige talenten op het gebied van communicatie en CX. Betekenisvolle ervaringen opbouwen met het publiek, vooral via digitale platforms en tools, is de sleutel tot de toekomst van merken en de kern van de geïntegreerde propositie van Boondoggle. Catherine zal hierin een belangrijke rol spelen."

"Er zijn maar weinig bureaus op de markt die in staat zijn om expertise op het gebied van communicatie en digitale ervaringsplatforms op elkaar af te stemmen. Boondoggle is daar een van. Ik ben blij en trots om het team te versterken," besluit Catherine Schadeck.