Caz 2 trekt Vlaamse en internationale series naar zich toe

Media / News

Elke dag Vlaamse en internationale series. Dat is wat de kijker vanaf maandag 2 maart 2020 mag verwachten op de nieuwe seriezender CAZ 2. Zo zullen voor het eerst de Walter Presents-series - tot nu toe enkel online te bekijken via VTM GO - op een lineaire zender te zien zijn. CAZ 2 brengt ook reeksen als Clan, Cordon en Mr. Robot, vaak met verschillende afleveringen op één avond na elkaar. 

Story image

 

 

CAZ 2 brengt elke weekdag een Vlaamse topreeks als Cordon, Clan of Zuidflank. Op maandagavond staan er om 20.40 steevast internationale misdaadreeksen gepland. De zender start op 2 maart met Snowfall, de misdaadreeks waarvan landgenoten Adil El Arbi en Bilall Fallah de eerste afleveringen hebben geregisseerd. 

Dinsdag- en woensdagavond zijn voor Walter Presents: Walter Iuzzolino, een gepassioneerde Italiaanse dramafan, gaat wereldwijd op zoek naar de beste niet-Engelstalige fictiereeksen. De actiethriller Fugitives, een Chileense HBO-reeks, en de Argentijnse titel The Cleaning Lady bijten de spits af in de eerste week. Op donderdag zijn er actiereeksen, met de Amerikaanse SWAT bij de start. Op vrijdagavond staan fantasy- en horrorreeksen op de agenda, met als eerste de Amerikaanse horrorreeks Blood Drive.

In het weekend is er een portie drama. CAZ 2 start op zaterdag 7 maart met een Dawson’s Creek-marathon. Het weekend wordt op zondag afgesloten met een filmthriller, gevolgd bij de start door de Amerikaanse comedy/dramareeks Girlfriends’ Guide To Divorce

VTM KIDS en VTM KIDS Jr. smelten samen

CAZ 2 neemt het lineaire signaal over van VTM KIDS Jr. De kijkers van VTM KIDS Jr. kunnen vanaf 2 maart terecht op VTM KIDS, dat programma’s van VTM KIDS Jr. overneemt. Ook het populaire VTM KIDS-blok bij VTM blijft een belangrijke. Daarnaast wordt het online aanbod van kinderprogramma’s op VTM GO uitgebreid. Kinderen kijken namelijk steeds meer online: zo haalt het kinderaanbod op VTM GO  maandelijks meer dan 1 miljoen views. Dankzij een samenwerking met Nickelodeon en Nick Jr. wordt het aanbod op VTM GO uitgebreid met titels zoals Spongebob, Henry Danger en Paw Patrol. 

CAZ 2 is te vinden op kanaal 23 (Telenet), kanaal 18 (Proximus) en kanaal 19 (Orange).