Céline Cartilier 

New kids in town

“Ik zal mezelf eerst even voorstellen, mijn naam is Céline en ik ben 24 jaar oud. Ik geloof dat mijn weg naar deze wereld niet bepaald conventioneel is geweest. Na mijn middelbare school besloot ik een jaar lang door Australië te reizen. Ik wou de wereld ontdekken en te weten komen wat ik echt graag zou doen in het leven, ironisch genoeg wist ik daarna nog minder wat ik met mijn leven wilde doen dan daarvoor. Helaas is een leven vol reizen niet realistisch. Mijn interesse voor menselijke gedachtegang en gedrag heeft me echter altijd gefascineerd. Zonder al te veel na te denken, koos ik ervoor om Pyschologie te studeren aan de VUB. Later besefte ik dat dit niet het juiste pad voor me was.

Na me dat gerealiseerd te hebben begon ik te werken als brand activation manager bij Studer Agency, een uitzendbureau in de eventsector waar ik me voornamelijk bezighield met fieldactivaties voor Studer Agency en zijn klanten. Tijdens mijn tijd daar ontdekte ik mijn passie voor reclame en vooral voor sociale media. Dit zette mij ertoe aan om me verder te verdiepen in deze sector. Zo belandde ik uiteindelijk bij Ogilvy Social.Lab als account executive en social content creator, waar ik mijn creatieve kant verder kan verkennen maar nog steeds in contact kom met diverse klanten etc. Best of both worlds, right?

Als nieuwsgierige en enthousiaste nieuweling kijk ik vol verwachtingen naar de toekomst. Ik laat me leiden door mijn passie en het verleggen van mijn eigen grenzen geeft me energie. Ik ben vastbesloten om te leren en te groeien in de wereld van advertising, en ik kan niet wachten om dit samen met Ogilvy Social.Lab te doen.”

Céline Cartilier, social content creator @Ogilvy Social.Lab Brussels