Celine Van Ouytsel wordt ambassadrice van Mylène

Marketing / News

Binnenkort slaat het Belgische beautymerk Mylène, bekend van de homeparty’s, de handen in elkaar met het Miss België Comité. Deze nieuwe samenwerking is voor het ambitieuze beauty- en lifestylemerk dé manier om de verschillende doelgroepen via alle mogelijke kanalen te bereiken en te doen shinen like never before.

Mylène, specialist in cosmetica-, interieur- en onderhoudsproducten, blinkt al meer dan vijftig jaar uit in de beautywereld met honderden authentieke Beauty-, Home- en Style-producten van hoogwaardige kwaliteit. De producten van Belgische makelij worden bovendien ontwikkeld in het eigen labo en geproduceerd in de fabriek van de hoofdzetel in Heist-op-den-Berg. Naast de verkoop van producten organiseert het merk jaarlijks 77.000 homeparty’s, met 2.500 consulenten in vijf verschillende landen (België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk), en ook dit aantal neemt jaarlijks sterk toe. Teneinde de coronamaatregelen te respecteren, gelden er bij de homeparty’s strikte regels voor hygiëne voor de consulenten. Daarnaast biedt Mylène nu ook virtuele homeparty’s aan, zodat vriendinnen van op veilige afstand kunnen genieten van een Mylène Moment met een consulent(e).

Golden collab
De intensieve samenwerking die Mylène aangaat met Miss België 2020 Celine Van Ouytsel moet een schot in de roos worden. “Mylène is toegankelijk voor energieke vrouwen van elke leeftijd die op zoek gaan naar realistische, tijdloze en eerlijke schoonheid. Het partnerschap met Celine en de 200 nieuwe kandidates voor Miss België is voor ons de kans om iedereen erop attent te maken dat een correcte huidverzorging vanaf je jonge jaren van essentieel belang is voor een stralende look. We zijn heel blij met deze samenwerking waarbij Celine en de 200 kandidates fungeren als  uithangbord op social media, en willen de brug slaan naar nieuwe, jonge influencers. Ook in de komende weken zullen nog heel wat leuke samenwerkingen volgen," aldus Kevin Vonckx, general manager bij Mylène.

Celine Van Ouytsel zal haar community het hele jaar door laten kennismaken met het brede productengamma van Mylène op social media. Hiernaast zal Miss België herself een eigen virtuele homeparty hosten voor vriendinnen om haar passie voor de producten en nieuwigheden te delen.

Foto Miss België Céline Van Ouytsel: © Joeri Peeters