Charlie telt batterijen met Bebat

Crea / News

charlie bebatMagazine Charlie de afgelopen 3 jaar haar lezerspubliek en abonneebestand enorm weten uit te breiden. In 2017 werd daar ook het sprekersbureau Studio Charlie aan toegevoegd. Charlie werkt ook succesvol samen met merken, zowel online als in print.
In samenwerking met Bebat duikt Charlie in de batterijen. Deze week verschijnt er een dossier op charliemag.be bestaande uit verschillende artikels en video’s die antwoord bieden op een aantal vragen. Waarom is het nu zo belangrijk dat we batterijen recycleren? En wat gebeurt er nu precies met onze batterijen nadat we ze in zo’n inzamelton van Bebat gedropt hebben? Bebat sluit hiermee de campagne “mei, de maand van de lege batterij” af.
Hiermee bewijst Charlie dat sterke content het verschil maakt en toegevoegde waarde brengt zowel voor lezers als voor partners, zegt Sophie Docx, chef marketing en partnerships bij Charlie: “Wij vertrekken steeds vanuit de noden van het merk en de doelgroep en vertalen dat op maat naar een sterk verhaal.”
“Door de samenwerking met Charlie kunnen wij onze campagne een extra inhoudelijke dimensie geven. Bebat maakt dankbaar gebruik van de autoriteit en het bereik van Charlie om ons verhaal op een geloofwaardige manier te laten vertellen,” aldus Nele Peeters, marketingmanager bij Bebat.