CHARLOTTE VANDERMEULEN

New Kids in Town

 

Charlotte Vandermeulen

Na drie jaar studies communicatiemanagement en enkele stages heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ben ik beginnen te solliciteren. Ik heb geluk gehad en ben meteen aan de slag mogen gaan bij Serviceplan Benelux, een 100% geïntegreerd communicatiebureau gelegen in Brussel, als digital project manager. Enkele maanden later kreeg ik de uitdaging om deel uit te maken van het social content-verhaal van Serviceplan. Opgegroeid met social media en als jongste van de hele agency kon ik hier natuurlijk geen neen tegen zeggen en heb ik deze kans met beide handen gegrepen. Sindsdien maak ik nog steeds deel uit van de hechte Serviceplan family waar ik me thuis voel, mezelf volledig kan ontplooien en mijn interesse voor communicatie blijft groeien.

Ik ben opgegroeid samen met twee oudere broers die mijn grote voorbeeld zijn. Deze jonge entrepreneurs hebben samen hun eigen zaak, Manhattn’s Bugers, opgestart. Hun verhaal is mijn inspiratie geweest en heeft mij de kracht en de moed gegeven om ook mijn eigen zaak te starten. Inmiddels ben ik samen met mijn vriend, Lionel de Liedekerke, aan het ondernemen met ons bedrijf BAMBOO granola. Men kan dus zeggen dat ondernemerschap in de familie zit.

De gouden tip die ik graag deel met iedereen is dat ik erin geloof dat een onderneming moet groeien. En vooral groeien op een natuurlijke manier. Zo heb ik dus besloten mijn job bij Serviceplan te behouden. Dit is echt de perfecte leerschool om naast het werk aan de slag te gaan met mijn eigen projecten voor BAMBOO granola. Het is hard werken, maar de moeite waard. Dankzij de kennis en know-how in de social media die ik dagelijks opdoe bij Serviceplan, verzorg ik de communicatie en marketing van BAMBOO granola.