Choco en Organisation Of The Future stappen uit het ‘win-lose game’

Agenda / Communication / News

  • 22/03/2021 16:00
  • Online

Op 22 maart organiseert Choco met Organisation Of The Future een online evenement met als titel: ‘Hoe stappen we uit het ‘win-lose game’. Studiogasten Jef Colruyt (Colruyt Group), Lise Conix (marketing manager Schoenen Torfs), Joris Beckers (Tomorrowland) en An Miller (actrice en onderneemster) delen hun visie op de impact van het coronatijdperk op henzelf, hun organisatie en de samenleving.

Van Colruyt tot Tomorrowland, vanop de theaterplanken tot in de schoenwinkel: corona heeft klappen uitgedeeld of onverwachte successen gecreëerd. In een live broadcast kijken de gasten naar de rol die de crisis in de levensloop van hen en hun organisaties heeft gespeeld. Wat hebben ze gewonnen? Wat hebben ze verloren? Maar vooral: hoe vinden zij een nieuw evenwicht?

“We willen bewust voorbijgaan aan het win-lose game dat de wereld soms lijkt te regeren. En zoeken naar een nieuwe balans die nodig is om het samenwerken en -leven voor iedereen voedzaam te maken,” vertelt Krist Pauwels, mede-oprichter van choco en OOTF. “We willen mensen en organisaties helpen het kompas te vinden dat hen in deze woelige tijden op het spoor houdt. Alle OOTF-ingrediënten zullen aanwezig zijn: authentieke getuigenissen, warme inspiratie, echte verbinding en deugddoende rustpunten.”

Inschrijven kan via www.ootf.be.