Chris Van Roey opnieuw verkozen als lid van het WFA Executief Comité

Chris Van Roey

News / People

Chris Van RoeyTijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van de WFA (World Federation of Advertisers) in Lissabon werd het Executief Comité 2019-2020 samengesteld. Raja Rajamannar, chief marketing and communications officer Mastercard en ‘Global Marketer of the Year 2018’ werd verkozen als voorzitter voor een mandaat van drie jaar. Chris Van Roey, ceo van UBA, werd herverkozen als lid van het WFA Executive Committee.
Het Executief Comité bestaat enerzijds uit senior marketers van multinationale ondernemingen en anderzijds uit vertegenwoordigers van nationale adverteerders verenigingen. Deze samenstelling weerspiegelt de dubbele missie van de WFA: enerzijds marketers helpen om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen van hun marketing- en communicatie-investeringen, anderzijds om de belangen van merken te ondersteunen via representatie en zelfregulering. Het Executief Comité vergadert op kwartaalbasis om de prioriteiten en strategie te bepalen.
De ‘Global Marketer Week’ van WFA gaat dit jaar door in Lissabon. Tijdens het congres zelf zullen verschillende industrieleiders, waaronder Keith Weed van Unilever en Sir Martin Sorell van S4 Capital, de evoluties in de markt toelichten.