Christopher Walken en Justin Timberlake winnen Super Bowl

Bai

Communication / News

Bai Christopher WalkenWe presenteerden u zaterdag in onze PUB on Saturday al enkele spots van de Super Bowl, die gisteren plaatsvond en werd gewonnen door de New England Patriots. (Terzijde: PUB on Saturday is sinds dit jaar onze zaterdagbijlage en u leest die op zaterdag, op zondag of gewoon op maandag. Of niet. Al raden we die laatste optie natuurlijk af.)

We stelden in PUB on Saturday de vraag welke adverteerder de Super Bowl zou winnen. Als u het onze collega's van AdAge vraagt, is dat Bai, dat Christopher Walken en Justin Timberlake inschakelde. AdAge gaf sterren aan alle spots en zette ze op een rij, van 'best' naar 'worse'. Klik, kijk en bewonder (of roep 'awoert').

https://www.youtube.com/watch?v=HvU2CdzPQf8

Op sociale media is het echter de spot van Wix.com (met Jason Statham en Gal Gadot) die (tot nu toe) het vaakst wordt gedeeld.

En hier en daar is er een slimmerik die wil weten of dat wel zin heeft, al die dure spotjes. Zoals . Hij wijdde er op LinkedIn een blogpost aan, hij legt het ook uit in een filmpje dat op YouTube te vinden is...