Clear Channel People & Places: van 2.0 naar 3.0

People Places Clear Channel

Media / News

People Places Clear ChannelNa het succesvolle People & Places 2.0 komt Clear Channel nu met People & Places 3.0. Flexibele proximiteitsoplossingen waarin een nieuwe, meer geavanceerde socio-demografische dimensie geïntegreerd is, zo belooft men bij Clear Channel: "Met People & Places 3.0 kan de adverteerder de consument nog beter aanspreken door net die 2m²-reclamezijden te kiezen op plaatsen waar zijn doelgroep woont, regelmatig voorbijkomt, de dag begint en eindigt, en dat elke dag opnieuw." 

Clear Channel verwacht veel van dit nieuwe product. Tom Motmans, managing director van Clear Channel Belgium: “Clear Channel versterkt zo zijn strategie ‘Where brands meet People’, die erin bestaat innovatieve, aansprekende en flexibele OOH-oplossingen te bieden aan adverteerders. Zo ontstaat interactie met de merken, om die nog beter tot bij de juiste mensen te brengen, op de beste locaties en in de beste context."

Michel Jadoul, Group Marketing Director van Clear Channel Belgium, illustreert: “Dankzij People & Places 3.0 kan een autoconstructeur voortaan dus zicht krijgen op het koopgedrag van individuen die in de buurt van reclameborden wonen. Hij kan de borden dus kiezen in functie van de mate waarin ze afgestemd zijn op zijn meest relevante doelgroepen, zoals grote gezinnen voor de promotie van zijn monovolume. ”