Colruyt zet in op interactie met klant

News

Colruytcms_twitter_responsive_nlDe nieuwe website van Colruyt Laagste Prijzen is opgebouwd volgens de principes van ‘responsive webdesign’. Een manier van websites ontwerpen die het best beantwoordt aan de verschillende apparaten die mensen vandaag gebruiken om te surfen. Daarmee zet Colruyt nog meer in op digitale communicatie en dienstbaarheid. Guy Elewaut, directeur marketing Colruyt: “De digitale wereld staat niet stil en onze klanten evolueren mee. Het is dan ook logisch dat wij hier aandacht voor hebben, zodat we onze klanten ook digitaal op de meest efficiënte manier kunnen dienen. Onze site zet zich nu automatisch goed op de desktop, de tablet of de smartphone, wat het gebruiksgemak voor de klanten uiteraard verhoogt.”

Colruytcms_twitter_interessant_nlColruyt maakte van de digitale update van de website ook gebruik om enkele functies te vernieuwen of te optimaliseren. Er is een nieuwe zoekfunctie met filter-tool om makkelijk en snel te navigeren doorheen de hele site. Die zoekfunctie kan ook gebruikt worden om de Colruyt-recepten terug te vinden. Waar het functioneel interessant is, wordt er ook meteen een lijst met ‘related content’ gegenereerd, met links naar andere recepten, gerelateerde info enzovoort. Nog volgens Guy Elewaut: “We willen het onze klanten extra makkelijk maken om gericht informatie te zoeken en ze meteen ook inspireren, zodat ze weten dat ze bij ons altijd meer vinden dan ze zoeken.” In de rubriek Lekker Koken komen klanten trouwens meteen op de handige weekmenu’s uit en op de uitgebreide zoekfunctie, waarmee ze eenvoudig kunnen zoeken in de databank van meer dan 6.400 recepten. 

Colruytcms_twitter_delen_nlEr wordt ook extra ingezet op social media, onder andere door het delen van content makkelijker te maken: “Social media zijn de digitale contactplatformen van deze tijd. Via Facebook, Twitter en dergelijke kunnen klanten makkelijk met ons in contact komen en info uitwisselen. Die interactie is enorm interessant voor ons, omdat we zo onze dienstbaarheid alleen maar kunnen optimaliseren.”

Colruytcms_twitter_zoek_nl