CommPass biedt bestuursleiders vertrouwen voor nieuwe termijn

News / People

Na de recente verkiezing van bestuursleden tijdens de Algemene Vergadering van CommPass, is op 25 maart bevestigd dat Gino Baeck, Christine Van den Berghe en Ann Hoerée opnieuw het vertrouwen hebben gekregen van hun collega-bestuursleden om hun respectievelijke functies verder te zetten. 

Gino Baeck zal zijn rol als voorzitter blijven vervullen en Christine Van den Berghe zal als ondervoorzitter aan de slag blijven voor het vierde opeenvolgende jaar. Ann Hoerée werd eveneens herbevestigd als directeur van de organisatie. Ook Bernard Scheray en Frederic Jadinon verlengen hun functie als respectievelijk penningmeester en secretaris. Die functies worden jaarlijks herbevestigd na elke Algemene Vergadering. 

"Mijn motivatie is groter dan ooit om van CommPass een organisatie te maken die impact heeft op de ontwikkeling van mensen die in de mediawereld actief zijn. Samen met alle leden zorgen voor een “onboarding for life” van jongeren die de weg hebben gevonden naar één van onze mediabedrijven, een vinger aan de pols zijn in het snel veranderende landschap via innovatie sessies en de promotie van ons vak, zijn de drie domeinen waar we ons op gaan focussen de komende jaren. Ik kijk er naar uit om dat verder te doen met een fantastische groep mensen binnen de Raad van Bestuur, maar ook met alle andere ambassadeurs van Club33 en CommPass," aldus Gino Baeck. 

Christine Van den Berghe licht verder toe: "Empowerment media People is waar CommPass voor staat en laat dit net hetgeen zijn wat mij drijft om terug ondervoorzitter te zijn. Ik wil iedereen danken die op mij gestemd heeft. Ik ga er samen met het bestuursteam alles aan doen om iedereen die in de media werkt trots te maken op onze schitterende metier."