Content Rules? Content Rules!

Agenda / Marketing / Media

content rulesOp dinsdag 16 mei 2017 vindt de eerste editie van het Content Rules?!-congres plaats. Content Rules?! is een congres op het raakvlak van journalistiek, communicatie en marketing. Het wordt georganiseerd door de opleidingen Journalistiek en Communicatiemanagement aan de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen in samenwerking met Medianet Vlaanderen, CUSTO, STIMA, BDMA en ACC.

Content Rules?! is naar eigen zeggen het eerste congres in Vlaanderen dat alle actoren uit de ontluikende contentmarketingindustrie samenbrengt om een stand van zaken op te maken, begripsverwarring uit te klaren en deontologische grenzen af te bakenen. Het congres mikt op de aanwezigheid van beslissingsnemers en actoren uit communicatie, marketing, reclame en journalistiek.

Joe Pulizzi is een van de keynotesprekers die zijn ervaring en kennis over contentmarketing komt delen. Hij is de oprichter van meerdere startups, waaronder het Content Marketing Institute (CMI) die Inc. Magazine in 2014 en 2015 als het snelst groeiende mediabedrijf erkende. Daarnaast won Pulizzi in 2014 de John Caldwell Lifetime Achievement Award van de Content Council.

Het congres biedt tal van internationaal gerenommeerde sprekers. Er zijn praktische workshops, interessante cases, verschillende deep-dives en een boeiende slotsessie. Elke deelnemer kiest een gepersonaliseerd traject dat het best aansluit bij zijn of haar interesses.

Content Rules?! vindt plaats in de campus Lange Nieuwstraat van de Artesis Plantijn Hogeschool. De ticketprijs bedraagt 295 euro, excl. btw en servicekosten.