Coyote kiest voor mobiele reclame

Coyote

Media / News

CoyoteNa campagnes voor onder meer verzekeraar Allianz, tegelbedrijf Intercarro en de multimediastores van Computer Checkpoint zal Cars4Publicity met haar ikrijslim.be-formule gedurende twee jaar 11 nieuwe Opel Astra's met reclame inzetten in de regio Antwerpen. Ze worden voorzien van reclame voor de  legale Coyote-radarwaar-schuwingssystemen en community voor verkeersveiligheid.

Coyote Systems Benelux opende onlangs een vijfde eigen Coyote Store, meer bepaald aan de Frankrijklei 154 in Antwerpen. Om de bekendheid van Coyote in de regio Antwerpen te ondersteunen besloot Coyote Systems om in samenwerking met Cars4Publicity een publiciteitscampagne van 24 maanden te lanceren. Voor een maandelijkse huurprijs van 299 euro, alles inbegrepen behalve de brandstof, krijgen bestuurders de beschikking over een gloednieuwe zwarte Opel Astra 1.6 CDTi Edition met navigatie, airco, bluetooth en alle mogelijke comfort, voorzien van Coyote-reclame en natuurlijk uitgerust met de nieuwste Coyote Mini met abonnement. Ze huren hem van Athlon Car Lease en mogen er voor die maandelijkse huurprijs 20.000 km per jaar mee rijden. Het contract loopt gedurende 24 maanden en gedurende deze periode worden in ruil voor de huurprijs alle kosten ten laste genomen door de leasemaatschappij. Het gaat dan over de financiering, de taksen, de volledige verzekering, het onderhoud, de pechverhelping en de banden. De auto wordt na afloop van de huurperiode ingeleverd bij Athlon Car Lease. Het gaat dus om een vorm van private lease.

CoyoteDoor ikrijslim.be en Coyote krijgen de bestuurders dus de mogelijkheid om voor een erg lage maandelijkse prijs te rijden met een volledig uitgeruste nieuwe auto, maar ze engageren zich daarbij wel tot een veilig en verantwoord rijgedrag, door het ondertekenen van de Code of Conduct van ikrijslim.be en het aanvaarden van de monitoring van hun rijgedrag door middel van de nieuwe CoPilot-app van Fleet&DriverCare, die op hun smartphone geïnstalleerd wordt en voortdurend de rijstijl van de bestuurder analyseert en waar nodig bijstuurt.Coyote