Czar Brussels verwelkomt regisseuse Bianca Poletti

News / People

Czar Brussels voegt regisseuse Bianca Poletti toe aan zijn roster. Poletti, recent genomineerd als nieuwe regisseuse van het jaar bij de Shots Awards The Americas 2023, bleef niet onopgemerkt voor Czar Brussels. De in LA-gevestigde, verhalende regisseuse gebruikt haar passie voor dans en beweging om de vele verschillende facetten van de menselijke psyche te verkennen.

Poletti's films bestaan in een bijna droomachtige wereld van etherische belichting, kleur en met jeugdige en Z-beeldtaal. Haar liefde voor mode en architectuur is voelbaar doorheen haar hele werk, waarbij ze altijd stukjes van het verhaal implementeert in haar levendige productieontwerp. Met casting die de nadruk legt op persoonlijkheid en chemie, kiest ze voor mensen die moeiteloos diepte toevoegen aan het verhaal en de dialoog door hun eigen unieke zelve.

Met een achtergrond in Fine Art fotografie heeft ze een uitgebreide lijst van high-profile klanten reeds gefotografeerd, waaronder Sacha Baron Cohen, Sean Penn en Zoe Saldana. Haar fotografie is onlangs gepubliceerd in Marie Claire en leent zich perfect voor haar regiewerk waardoor ze visueel opvallende projecten kan creëren die zowel speels zijn en als een uitzonderlijk sterk standpunt hebben.