D-artagnan viert vier nieuwe klanten

Budgets / News

Employer branding agency D-artagnan weet vier nieuwe klanten te overtuigen: Jules Destrooper, Stad Oostende, ISS en AZ Zeno. 

Heerlijke koekjes, maar ook heerlijke jobs bij Jules Destrooper. En die mogen meer in de spotlight gezet worden. De koekjesfabrikant schakelt D-artagnan in voor een rekruteringscampagne gericht op techniekers in de omgeving van de vestigingen.  

Ook Stad Oostende zoekt nieuwe medewerkers en kan hulp gebruiken om sneller de juiste kandidaten te vinden. Bovendien zijn er enorm veel verschillende jobs bij de stad, daarom wil Oostende meer verbinding creëren tussen alle afdelingen. Een mooi voorbeeld van intern en extern werken aan employer branding. 

ISS – wereldspeler in facility services om werkplekken productiever én leuker te maken is steeds op zoek naar collega’s in cleaning, food en maintenance. Dat vraagt om goed doordachte rekruteringscampagnes. Om nog verder te groeien, wil ISS ook meer op de radar komen van hoger opgeleide profielen.  

Enkele jaren geleden bouwde AZ Zeno samen met D-artagnan zijn employer brand op. Een organisatie is altijd in beweging en in de zorg is er ondertussen wel wat veranderd. Daarom is de tijd aangebroken voor een nieuw overkoepelend concept. Maar eerst onderzoekt het agency via workshops met de medewerkers of de EVP en brand pillars van het ziekenhuis nog altijd up-to-date zijn. Wordt vervolgd!