Dagmara Szulce juryvoorzitter Epica Awards 2023

Awards / News / People

De Epica Awards nodigt elk jaar een externe voorzitter uit. Dit jaar is dat Dagmara Szulce, Global Executive Director van de IAA, de International Advertising Association.
Dagmara Szulce bekleedt haar huidige functie sinds 2017, na verschillende belangrijke functies in de reclame-industrie - waaronder 15 jaar bij J. Walter Thompson. Voordat ze bij de IAA kwam, runde ze haar eigen adviesbureau dat zich richtte op het bouwen van wereldwijde merken met een doel in de luxe- en schoonheidssectoren. In een reactie op de Epica Awards zei ze: "Het is een eer om deel uit te maken van een prestigieuze jury van journalisten die onze industrie volgen en erover schrijven. Ze zijn objectief, ze vieren creativiteit en ze brengen een verfijnde smaak en raffinement in hun oordeel dat gepaard gaat met hun kennis. Hun werk vereist dat ze een mening hebben en hoge normen hanteren."

De juryvergadering van de Epica Awards Grand Prix vindt plaats op 5 december 2023. De online ceremonie vindt plaats op 7 december en de volledige uitslag wordt gepubliceerd op 8 december.

Nog geen cases ingestuurd voor de Epica Awards? Klik hier voor meer informatie.