Darwin gaat internationaal met KU Leuven

Crea / News

KU Leuven wordt steeds aantrekkelijker voor studenten wereldwijd. Dat is geen toeval. De universiteit bekleedt vandaag de 45ste plaats in de World University Rankings. In de Reuters-lijst van de meest innovatieve universiteiten in Europa prijkt KU Leuven zelfs helemaal bovenaan. Ook in de toekomst wil KU Leuven blijven bouwen aan haar internationale reputatie.  

Om deze ambities kracht bij te zetten, doet de universiteit een beroep op Darwin. Isabelle Van Geet, director of marketing and communications KU Leuven: "Na hun werk voor de bachelor- en mastercampagnes hebben we darwin gevraagd om ook onze studentencampagnes buiten de landsgrenzen uit te werken.’ Met succes, want we zien nu reeds een significante verhoging van de internationale studentenapplicaties."

Darwin heeft de afgelopen jaren een ruime knowhow opgebouwd op het vlak van studentencommunicatie, zegt Guy Geerts, managing director van Darwin. "We zijn dus erg verheugd met deze ruimere opdracht voor KU Leuven. Het bevestigt hun appreciatie voor onze aanpak en illustreert de basisambitie van Darwin om via sterk werk en goede service klanten organisch te laten groeien."

Credits:

KU Leuven: Isabelle Van Geet, Nel Bruneel, Lise Detobel, Winnie Van de Broeck, Niels Matheve, Pieter Heylen

Darwin:

Creative: Klaartje Galle, Mathijs Bettens, Bjorn Blockx

Account: Eva Maes, Marianne Janssens

Strategy: Kendy Smits

Digital: Jan Seurinck, Kristof Verheyden, Marnick Vekemans

Website: Mojuice