DDB Brussels en DKV eren Belgische geneeskunde

DKV LDV (1)

Crea / News

DKV LDV (1)DDB Brussels creëerde een nieuwe campagne voor DKV-verzekeringen. De creatie omvat onder meer twee tv-spots waarbij men dieper ingaat op de Belgische geneeskunde en haar specialisten. DKV – marktleider in hospitalisatieverzekeringen – positioneert zich als verzekeringsmerk dat toegang geeft tot de beste zorgen binnen de Belgische geneeskunde.

Begin dit jaar kwam DDB Brussels als winnaar uit de bus na een korte maar stevige DKV-pitch. Het eerste resultaat van die prille samenwerking is vandaag te zien op televisie. De marktleider in hospitalisatieverzekeringen opteerde voor twee tv-spots. De creatie speelt in op de gespecialiseerde Belgische geneeskunde. Want bijna nergens ter wereld is de ziekenzorg beter dan bij ons. DKV maakt ze toegankelijk.

DKV zet daarmee haar drie nieuwe hospitalisatie-producten extra in de kijker. Alles draait om de ‘peace of mind’ tijdens een ziekenhuisbehandeling. Kiezen voor een hospitalisatieverzekering bij DKV, is kiezen voor volledige gemoedrust. Dat werd duidelijk gemaakt in twee creaties waarin telkens een dokter wordt gevolgd. We zien hoe zo’n specialist zich voorbereidt op een behandeling. Let vooral op de esthetische details...

Creditlijst:

Client : DKV Belgium

Contacts : Sandrine Swolfs, Anouk Debosschere

Agency : DDB Brussels

CD : Peter Ampe

CD : Odin Saillé

Creation : Antoinette Ribas

Creation : Gregory Ginterdaele

Copy NL: Bart Van Goethem

Designer: Sven Verfaille

Strategy : Dominique Poncin

Account Team : Sylvie De Couvreur, Florence Vercammen

PR & Press Coordinator : Kenn Van Lijsebeth

TV Producer : Brigitte Verduyckt

Film Production Company : Wenneker

Director : Hesdy Lonwijk

Executive Producer : Emily Rammant

Producer : Niki Michiels