DDB en Peugeot spelen Sinterklaas met De Hartverwarmende Testrit

Crea / News

De eindejaarsfeesten komen eraan. Maar het feest waar kinderen het meest naar uitkijken, is ongetwijfeld dat van Sinterklaas. Voor de meesten betekent dit een ochtend vol verwondering en verwennerij: cadeautjes, snoep, spelletjes en veel plezier. Spijtig genoeg geldt dit niet voor alle gezinnen. Vandaag de dag leven 3 op 10 kinderen in België in armoede, met ouders die niet de middelen hebben om cadeaus voor hun kinderen te kopen. De toenemende levensduurte, de stijgende energieprijzen en een onzeker inkomen bederven helaas vaak de magie van het kinderfeest.

Daarom lanceert Peugeot in samenwerking met DDB Brussels ook dit jaar De Hartverwarmende Testrit. In plaats van een willekeurig parcours af te leggen, krijgt iedere testrit nu een duidelijke bestemming: de dichtstbijzijnde voedselbank, met als doel minderbedeelde kinderen een blij moment bezorgen. Want in deze speciale periode wil Peugeot hen de kans geven om hetzelfde geluk te beleven als alle andere kinderen. Om te zorgen dat er zakken met lekkers worden gevuld, werkt Peugeot voor deze actie samen met 7 partners. Ekivrac levert lokaal gekweekte bio-appels, Leonidas zorgt voor de chocolade, Alpro voor chocoladedrankjes. Knack, Autogids en Clear Channel bieden mediaruimte om bekendheid te geven aan de actie. Zelf zorgt Peugeot voor het speelgoed in de vorm van springtouwen, speelballen, kleurpaketten en, uiteraard, speelgoedautootjes. Zo bieden we heel wat kinderen een paar zorgeloze momenten.

Wil jij ook helpen, en voor een testrit lang Sinterklaas worden? Reserveer nu je Hartverwarmende Testrit, neem plaats in de Peugeot van je dromen, en sluit op een hartverwarmende manier het jaar af.

Credits:

Client: Peugeot

Client Contact: Didier Blokland, Lydia Coeckelberghs & Kathy Marcelis

CD: Kwint De Meyer
Creation: Simon Detournay, Célestin Metens
Strategy & Connection

Planning: Dieter Riemaeker, Coline Ledroit
Account Management: Asma Afailal, Thomas Koltsidas

Design: Gaël Fouquet, Glenn Vanhasselt
Production: Make, Polly Seynaeve, Sophie Scheck, Marco Bellusci, Bert Bocanete, Greet Van Thillo, Gwenn Nicolay, Stijn Van Assche