DDB en These Days genomineerd voor Webby Awards

Logo Webby Awards

Awards / News

Webby_Logo

Enkele berichten over Belgische genomineerden voor de Webby Awards druppelden vandaag binnen. These Days werd genomineerd met Telenet Familie Stick en DDB Brussels met Base PhoneAddress.

These Days is met Telenet Familie Stick genomineerd in de categorieën Social, Social Content and Marketing en Family & Parenting. Met deze campagne wil Telenet laten zien dat het echt geeft om familiebanden. De campagne speelt in op de trends van vandaag: selfies die moeilijk te combineren zijn met familie. Want zelfs met een selfiestick is het moeilijk om de leukste momenten met je hele familie vast te leggen. De Telenet-familie uit These Days bedacht hiervoor een waanzinnig nieuwe en creatieve invulling: De Familie Stick is een zeven meter lange selfiestick waarmee de hele familie op de foto past. Het product werd gelanceerd via een 'koop tv'-video op de sociale media. Hierin werd uitgelegd hoe je het gadget kon winnen.

DDB Brussels werd met Base PhoneAddress genomineerd in de categorieën Mobile Sites & Apps, Features Categories en Best Use of GPS or Location Technology. De applicatie profileert de kleine operator Base als pionier, maar vooral als de meest relevante speler voor zijn klanten. De app tovert een mobiele telefoon om tot een echt adres: zo kan je 'thuis' laten leveren waar je ook bent. PhoneAddress_signinBase PhoneAdress werd in mei 2015 gelanceerd in samenwerking met Royal Delivery. In december haalde de Top 40 van de beste apps volgens De Tijd. De ontwikkelaars maken zich sterk dat de app een mooie toekomst voor zich heeft op de markt voor e-commerce. De onderhandelingen met Bpost zijn naar verluidt vergevorderd - en er wordt nog met andere partners gepraat.PhoneAddress_courier

 

De Webby Awards beleven dit jaar hun twintigste editie. in de wacht in de categorie familie en ouderschap. De Webby Awards zullen worden uitgereikt door de Academy of Digital Arts & Sciences en de Webby People’s Voice Award door de stemmen van het publiek.